Angelo's Blog - Autumn 2018 – Magical Mushroom Serie

Vanochtend was ik met mijn lieve zoon een stukje wandelen door het Kralingse Bos. Uiteraard was ik niet geheel onvoorbereid op pad en had dus mijn camera mee. Met de sigma art 1.4 35mm lens erop kon ik mooie close ups maken van wat zwammen en paddestoelen. Het is daar altijd even zoeken, maar uiteindelijk vond ik wat geschikte plekjes om een paar mooie kiekjes te maken.

Waaronder dus deze:

Ik vond dan ook een geschikt plaatje om wat mee te oefenen. Ik wilde wat nieuwe techniekjes uitproberen die ik op youtube voorbij heb zien komen her en der. Na een beetje aanpoten kwam ik op dit resultaat:

Maar ik heb er nog meer gemaakt (ook in Amerongen).

Angelo van der Klift is a Dutch Photographer and Digital artist based in Rotterdam, the Netherlands. With his advanced Photoshop skills he can make the impossible possible. Angelo uses photography as a tool to create stunning digital artwork that tells a story.