Angelo's Blog - Michelle

Ik maak regelmatig foto’s in mijn studio, of in mijn mobiele studio, maar trek er ook gewoon op uit met een model. Dit keer met Michelle in het hartje centrum van Rotterdam. Rotterdam is booming. Een geweldige locatie om te fotoshooten, zeker tijdens het internationaal filmfestival en het chinees nieuwjaar!

Ik werd geassisteerd door 2 goede vrienden die mij hier graag bij wilde helpen. Mede gezien het feit we als vrienden weer eens even bij elkaar waren en een pilsje konden gaan pakken tussendoor! En Michelle, deed gezellig mee :). Ik ken Michelle dan ook al heel lang 😉

Het idee was een 50mm black and white contrast shoot (vanwege de 50mm lens), echter ik heb toch uiteindelijk nog een ander objectief gebruikt 😉 En niet alles in zwart/wit bewerkt, omdat kleur ook mooi kan zijn!

 

Angelo van der Klift is a Dutch Photographer and Digital artist based in Rotterdam, the Netherlands. With his advanced Photoshop skills he can make the impossible possible. Angelo uses photography as a tool to create stunning digital artwork that tells a story.