Angelo's Blog - Spelen met papa’s speelgoed

Benjamin speelt graag met leuk speelgoed! En wat is leuker om met je vriendjes en vriendinnetjes ook eens papa’s speelgoed uit te proberen?

De foto is samengesteld uit meerdere foto’s. Zo heb ik de achtergrond gefotografeerd bij de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De lucht heb ik gefotografeerd in Nesselande Rotterdam. Benjamin heb ik in 2 delen gefotografeerd in mijn studio, het meisje heb ik in de huiskamer gefotografeerd en verdere elementen los in mijn studio en getekend in Photoshop.

Wil je zien hoe de foto is gemaakt? Zie dan deze pagina!

Angelo van der Klift is a Dutch Photographer and Digital artist based in Rotterdam, the Netherlands. With his advanced Photoshop skills he can make the impossible possible. Angelo uses photography as a tool to create stunning digital artwork that tells a story.