Over mij

Mijn naam is Angelo van der Klift en ik maak graag mooie, unieke beelden. Ik laat me graag inspireren door alles om mij heen. Met mijn kennis op het gebied van fotografie en digitale beeldbewerking in combinatie met mijn rijke fantasie 😉 kan ik de meest bijzondere en unieke beelden creëren.

Al sinds ik mijn eerste camera in bezit had maakte ik foto's en video's van alles om mij heen. Dat deed ik in het begin analoog, maar met de komst van de digitale camera ben ik snel overgestapt. Toen mijn eerste zoon werd geboren, ben ik  de reguliere fotografie al snel als hulpmiddel gaan inzetten om iets vernieuwends te doen. Ik wilde bijzondere plaatjes maken, plaatjes die eruit springen. Samen met mijn twee lieve kinderen bedenken we steeds weer nieuwe ideeën om samen uit te werken en zijn we inmiddels ook door de landelijke media opgepikt.

04DC555C-DF02-40D2-9A7C-DDEBEE112975

Het is fantastisch en tegelijkertijd noodzakelijk om onze kennis en ervaring te delen met de volgende generatie en dus geef ik regelmatig workshops op scholen, in groepen en zelfs 1 op 1. Ik ben regelmatig als spreker te gast op allerlei evenementen, om te vertellen over fotografie en beeldbewerking en alles wat erbij komt kijken. Ook geef ik online workshops via Cafeobscura en schrijf ik regelmatig tutorials op deze website.

Maar ik vind ook dat ik nooit ben uitgeleerd en volg daarom ook zelf regelmatig lezingen, workshops en masterclasses bij vooraanstaande artiesten binnen ons vakgebied en daarbuiten.

Contact
Ons privacybeleid vindt u hier!

Scroll Up