Ik ben Angelo

 

Sinds 2015 werk ik in opdracht van zowel zakelijke als particuliere klanten. Mijn opdrachtgevers variëren van particulieren tot groot-zakelijke klanten, voor zowel artworks als fotografie.

 

Mijn stijl is surrealistisch, klassiek zakelijk, eigenzinnig, filmisch en creatief. Mijn doel is jou of het onderwerp op een ontspannen, creatieve en bijzondere manier op de foto te zetten. Een foto waar je supertrots op kunt zijn.

 

Ik ben van mening dat iedereen uniek is. En dat probeer ik in mijn foto’s en artworks naar voren te laten komen.

Het bedenken van nieuwe concepten is niet altijd even eenvoudig. Ideeën ontstaan, door inspiratiebronnen, maar het uitwerken van zo’n idee is een heel ander verhaal. In de loop der jaren heb ik vele artworks mogen maken en heb ik daardoor veel ervaring opgedaan in het bedenken van concepten, het organiseren van fotoshoots, het nabewerken in Photoshop, en het bedenken van creatieve oplossingen om tot het uiteindelijke beeld te komen.

  • Professioneel
  • Deskundig
  • Persoonlijk
  • Creatief
  • Photoshop expert

Wat anderen zeggen

Op het IJsselcollege worden lessen fotojournalistiek gegeven, dit is een keuzemodule voor 3 Havo/VWO. Binnen deze module verzorgt Angelo een gastles portretfotografie. De leerlingen leren de basisbeginselen van het maken van een portretfoto, om deze later bij hun eigen column in hun eigen krant te plaatsen. De workshop van Angelo is een leuke praktische les, waarin de leerlingen zelf aan de gang gaan. Angelo begeleidt hen op een relaxte manier ,die de leerlingen aanspreekt. Ze voelen zich vrij om vragen te stellen en voelen zich uitgedaagd. Er ontstaan hele leuke originele foto’s en de leerlingen zijn er trots op. Voor mij is Angelo een vaste gastdocent geworden, ik ervaar deze les zelf ook als een welkome afwisseling en een goede ondersteuning van de keuzemodule.
Jantine Geldtelder
Docent IJsselcollege
Emma: “Wij hebben vandaag portret foto’s gemaakt met de hulp van Angelo van der Klift.” Maaike: “Hij hielp ons met het maken en bedenken van deze foto’s.” Rebecca: “Het eindresultaat was erg scherp en verbazingwekkend goed.” Emma: “Hij mag best nog eens komen het was namelijk best een leuke les.” Maaike: “Het was erg gezellig. Ook was hij erg behulpzaam.”
Leerlingen
IJsselcollege
Na een eerdere samenwerking in mei 2018 tijdens een workshop mocht mijn dochter @modelsarahaket eind 2018 opnieuw samenwerken met Angelo voor een speciaal project. Voor ons geen enkel probleem gezien zijn zeer correcte manier van werken! Om DE foto te maken die hij in zijn hoofd heeft, zijn enorm veel geduld en oog voor detail nodig zonder het geheel uit het oog te verliezen. Maar goed dat hij die eigenschappen in grote mate heeft!
Gerdy Christiaans
BeCreativebySimone
Voor het eerst een professionele fotoshoot gedaan. Angelo was heel relaxt, nam de tijd en luisterde goed naar mijn wensen en kwam ook zelf met ideeen. Ik zou hem iedereen aanraden, het is een topper!!! En oja, ik ben zo verschrikkelijk blij met het resultaat!!!😃👍
Ellen Sonneveld
It was a pleasure working with Angelo. He knows how to make you feel confident and relaxed in front of the camera. I really enjoyed the photoshoot we had! A real professional!
Antonyia Stareva
Model
5/5
Scroll Up