Over Angelo van der Klift

Fotograaf en digitaal beeldbewerker

Ik ben een fotograaf en digitaal beeldbewerker gevestigd in Rotterdam, Nederland. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fotografie en digitale beeldbewerking kan ik de meest fantastische, unieke en adembenemende beelden creëren, zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

 

Ik ben begonnen met fotografie toen mijn eerste zoon werd geboren. De reguliere fotografie ben ik al snel als hulpmiddel gaan inzetten om unieke beelden te creëren. Ik wilde bijzondere plaatjes maken, plaatjes die eruit springen. Samen met mijn twee kinderen bedenken we steeds weer nieuwe ideeën om samen uit te werken en zijn we inmiddels ook door de landelijke media opgepikt.

 

Inmiddels is mijn hobby uitgegroeid tot volwaardig bedrijf en werk ik voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ik heb een eigen studio aan huis en heb ook een mobiele studio. Zodoende kan ik dus ook flexibel op locatie werken.

~ Quality images with a touch of magic ~

Het is fantastisch en tegelijkertijd noodzakelijk om onze kennis en ervaring te delen met de volgende generatie en dus geef ik regelmatig workshops op scholen, in groepen en zelfs 1 op 1. Ik ben regelmatig als spreker te gast op allerlei evenementen, om te vertellen over fotografie en beeldbewerking en alles wat erbij komt kijken. Ook geef ik online workshops via Cafeobscura en schrijf ik regelmatig tutorials op deze website.

 

Maar ik vind ook dat ik nooit ben uitgeleerd en volg daarom ook zelf regelmatig lezingen, workshops en masterclasses bij vooraanstaande artiesten binnen ons vakgebied en daarbuiten.

 

Neem contact op met Angelo!

CONTACT ANGELO

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message