Angelo in uitzending Cafeobscura

In februari was ik te gast in de Delftse studio van Cafeobscura.nl om te praten over fotografie en nabewerking. Er waren wat opstartprobleempjes, maar nadat alles werkte konden we gezellig van start. Michel Maat was de host en sidekick Jazzmin stelde de vragen namens de kijkers. Niels Kemp was ook te gast en ik stelde hem ook een aantal vragen.

Binnenkort zal ik ook een aantal workshops aanbieden via de fotografie learning center van Cafeobscura.nl. Volg mij op facebook en instagram en ik hou je op de hoogte!

De hele uitzending vind je hieronder.

Author: Angelo van der Klift

Angelo van der Klift is a Dutch Photographer and Digital artist based in Rotterdam, the Netherlands. With his advanced Photoshop skills he can make the impossible possible. Angelo uses photography as a tool to create stunning digital artwork that tells a story.

Scroll Up