De sleutelfabriek

DOM group werd in 1936 opgericht als producerend bedrijf van industriële metaalproducten. Vandaag de dag behoort de DOM Groep tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten op het gebied van innovatieve sluittechniek en elektronische toegangssystemen. Het productassortiment varieert van handige veiligheidsoplossingen voor woonhuizen tot en met de meest moderne elektronische toegangscontrole systemen voor grote objecten. De productie vindt plaats in de hoofdvestiging in Brühl bij Keulen.

Dom group benaderde om onder andere deze samengestelde foto te maken voor het vieren van het 25 jarig jubileum van de Nederlandse tak. Bijzondere hieraan is dat ik vooraf geen idee had hoe de foto er uiteindelijk uit zou gaan zien en moest de foto’s zo maken, dat ik er in de nabewerking wel genoeg mee kon doen om er iets bijzonders van te maken. Tijdens de nabewerking heb ik ieder plaatje naast elkaar gelegd en gepuzzeld totdat ik een idee had hoe het eruit moest gaan zien.

Op de foto zijn 32 mensen te zien, talloze sleutels, het pand van DOM in Den Haag en zelfs een ouderwetse sleutelmachine 😉