Een ode aan de dieren

Regelmatig ga ik graag op de foto met dieren. Dieren zijn toch fantastisch!?! Ik vind alle dieren bijzonder. Zo heb je de olifant met z’n lange slurf, de giraffe met zijn lange nek, de ijsbeer met z’n witte vacht, de zebra met z’n strepen, de neushoorn met z’n scherpe neus. Hertjes zijn lievvvv. En wat dacht je van de leeuw, de koning der dieren. Maar ook een huis-tuin-en-keuken eend vind ik geweldig. Ze zijn zo grappig! Knaagdieren zoals de hamster, het konijn, en vele andere diertjes die knagen, ik vind ze helemaal mooi! Kippen ben ik gek op, vooral als ze gebakken zijn met een beetje kerrie en knoflook. Oh, en vogels, zoals de uil, ik kan er geen genoeg van krijgen. Als ik niet zo gek was geweest van andere dieren, dan was ik vogelspotter geworden. *kuch* Wat dacht je van katten, ik heb ze ook wel eens als huisdier gehad! Ik heb zelfs wel eens een hond gehad, pluisje heette hij. Schatje was dat!

Op klik plaatje: