Farmlife

Onlangs reed ik door Bodegraven (ZH) en zag dit kleine vervallen schuurtje staan midden in een weiland. Het was een koude lentedag, maar een prachtige wolkenlucht was er wel. Ik heb de wolkenlucht wel vervangen, maar wel door een wolkenluchtfoto die ik ook daar gemaakt heb op dat moment, maar een iets andere hoek.

De schaap heb ik al eerder gefotografeerd in kinderboerderij de Blijde Wei in Rotterdam Ommoord. De koe ook en de haan ook trouwens. De ganzen vliegen regelmatig langs mijn huis voorbij, ook die heb al eerder gefotografeerd.

En dan de ontploffing. In mijn foto’s probeer ik meestal actie te tonen. In dit plaatje is dat een ontploffing. Er zat al een gat in het dak en daar moest ik wat leuks mee doen. Waarom niet de illusie geven dat er binnen in dat huisje iets gebeurd, iemand die op dat zoldertje bezig is met een beetje scheikundehobby ofzo, waardoor die explosie tot gevolg heeft?

Author: Angelo van der Klift

Angelo van der Klift is a Dutch Photographer and Digital artist based in Rotterdam, the Netherlands. With his advanced Photoshop skills he can make the impossible possible. Angelo uses photography as a tool to create stunning digital artwork that tells a story.

Scroll Up