SERIE: Sleeping beauty

Iedereen is mooi! Met deze serie wil ik aantonen dat iedereen in zijn puurste vorm het mooist is. Slapend vergeten we alles en laden we ons weer op voor een nieuwe dag. In deze serie zet ik iedereen in ongeveer dezelfde pose in een andere stad. Ik ben CONTINU op zoek naar MENSEN (man/vrouw) die aan DEZE serie MEE willen WERKEN! Dus zou jij jezelf ook in deze serie willen terugzien? Neem dan CONTACT met mij op!

 

Ellen beet het spits af. Tijdens een fotoshoot met haar werd ik door een moodboard geïnspireerd en we besloten een soortgelijke pose uit te proberen. Gedurende de fotoshoot vormde het idee zich verder in mijn hoofd.

Model: Ellen
Stad: New York

 

En toen kwam Maureen, die ik in dezelfde pose fotografeerde. En toen was het idee al uitgegroeid tot een miniserie. Maar de serie wil ik blijvend uitbreiden. Of je nou man, vrouw, dik, dun lang, kort, of wat dan ook bent, het maakt niet uit, want iedereen is mooi!

Model: Maureen
Stad: Rotterdam
Model: @ariarainbow (instagram)

One comment

  1. Pingback: Sleeping beauty – Angelo van der Klift Fotografie

Comments are closed.