Voorgaande editie (2017). Meer weten over dit project? Kijk dan op http://www.theheartproject.com.au

Christmas Wish 2018

The Christmas Wish is een initiatief van The Heart Project afkomstig uit Australië. Een groep enthousiaste vrijwilligers, bestaande uit fotografen en editors, hebben dit project opgezet om zieke kinderen, die thuis niet de kerst kunnen doorbrengen, een onvergetelijke herinnering te bezorgen.

Dit project wil ik graag naar Nederland halen!

Hiervoor ben ik op zoek naar zowel vrijwilligers, zoals een kerstman, editors, fotografen, assistenten, maar ook een ziekenhuis die ruimte en tijd beschikbaar heeft om “hun” kinderen op de foto te zetten.

Thema klassenfoto “Oud Hollandse Spellen”, een mooi voorbeeld wat we kunnen betekenen voor dit project!

De fotoshoot zal een hele dag in beslag nemen. We hebben een ruimte van minimaal 4×4 meter nodig, waar we een groen scherm en 2 flitslampen kunnen plaatsen. De kinderen worden voor het groene (of grijze) scherm gefotografeerd en later in Photoshop worden gemonteerd in een prachtige kerst-scene met een échte Kerstman!

Dit is voor zowel de kinderen als de families een prachtige herinnering.

Interesse om hieraan mee te werken? Vul dan het formulier in op deze pagina, of mail mij! info@angelovanderklift.com

 

15137513_551481618388339_5741777953348143915_o

Angelo van der Klift is een fotograaf en digitaal beeldbewerker gevestigd in Rotterdam. Meer weten over Angelo? Kijk dan eens op deze pagina!

[contact-form-7 id=”538″ title=”Contact form 1″]
Zal ik je op de hoogte houden?Bijvoorbeeld met de nieuwste beelden die ik maak?

Eens per maand stel ik onwijs te gekke nieuwsbrief samen, waarin ik je samenvat waar ik mij mee bezig hou. Je krijgt updates over nieuwe projecten, over afgeronde projecten, over aanbiedingen en special events!

Scroll Up