Towards heaven

Dit is een jaar waarin ik enorme dieptepunten heb gekend, maar die zijn opgevolgd door echte hoogtepunten. Het jaar begon goed. We wisten al dat onze tweede zoon eraan kwam, maar door wat we een jaar eerder meemaakten waren we nog heel voorzichtig. Begin dit jaar mochten we echter het blijde nieuws meedelen aan onze familie en vrienden. Helaas bleek op dat moment dat mijn vader zieker leek te worden, en na onderzoeken werd dat bevestigd.

De maanden daarop stonden in het teken van zorgen en afscheid nemen. Ik heb daardoor me niet volledig kunnen storten op de zwangerschap. Na het overlijden van mijn vader moest ook heel veel worden geregeld, waarvan ik het overgrote deel op me heb genomen. Pas toen ben ik gaan genieten van de zwangerschap, maar besefte tegelijkertijd dat ik veel had gemist.

Onlangs is mijn lieve Samuel geboren en kan ik nu echt genieten, ondanks de slapeloze nachten. 😉 Zijn geboortekaartje is een waar kunstwerk geworden waar hij trots op mag zijn later als hij groot is.

De blijdschap van zijn aanwezigheid heeft de overhand, maar heel soms, denk ik aan mijn vader en hoe graag hij Samuel beetgehad zou hebben en liedjes voor hem had willen schrijven, net als voor Benjamin. Soms zou ik weer even bij mijn vader willen zijn en hem over Samuel vertellen…