Uit den ouden doosch

Dit plaatje maakte ik alweer 5 jaar geleden. Ongelofelijk hoe vlot de tijd voorbij vliegt de laatste jaren. Vooral de afgelopen 5 jaar waren een wervelwind voor mij zowel zakelijk als persoonlijk. Gigantische drukte en emotionele gebeurtenissen hebben mij de afgelopen periode flink in de greep gehouden en ik heb daarom besloten een stapje terug te doen en mij te richten op de dingen die voor mij belangrijk zijn en mij energie geven. Ik probeer de balans terug te vinden in mijn inspanningen en ontspanning, want dat is de laatste jaren flink uit balans geweest ;). Voor mij is het een doel dat ik weer de ontspanning vind in wat ik doe, en het mij weer energie geeft en daarmee de balans herstel.

 

Author: Angelo van der Klift

Angelo van der Klift is a Dutch Photographer and Digital artist based in Rotterdam, the Netherlands. With his advanced Photoshop skills he can make the impossible possible. Angelo uses photography as a tool to create stunning digital artwork that tells a story.

Scroll Up